Hotel F&G

I per acabar la recomanació d’hotels de la Rioja arribem a l’Hotel F&G de Logronyo, ubicat en el centre històric de la ciutat i proper al Palau de Congressos i al Camí de Santiago. És de nova construcció i disposa de 72 habitacions, restaurant, cafeteria, spa, sauna, gimnàs i sales de reunions.

Els factors claus de viabilitat són per una banda la seva ubicació al centre de la ciutat de Logronyo, això fa que sigui apte tant per al turisme cultural de la ciutat com per al turisme de negocis.

L’augment de les escapades de cap de setmana i els short-breaks també poden fer augmentar el nombre de clients en un hotel d’aquestes característiques.

Així mateix, el fet que s’estigui ordenant el centre històric de Logronyo és un altre factor clau de viabilitat de l’Hotel F&G donada la seva ubicació en el casc antic.

L’activitat econòmica de la Rioja i concretament a la seva capital Logronyo, la riquesa de les seves empreses, l’aposta per convertir Logronyo en centre neuràlgic de l’enoturisme, la construcció d’un Palau de Congressos i Auditori RiojaForum amb la realització de 180 reunions anuals i una mitja de 300 persones per congrés i la realització d’activitats culturals són també factors claus per a la viabilitat d’un hotel urbà com l’F&G de Logronyo.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s