Satisfaction measures with monetary and non-monetary components: Hotel’s overall scores

Acaba de veure la llum un article de recerca titulat “Satisfaction measures with monetary and non-monetary components: Hotel’s overall score” elaborat juntament amb els professors Dr. Juan Luis Nicolau de la Virginia Tech, Estats Units i el Dr. Juan Pedro Mellinas de la Universitat Politècnica de Cartagena, Espanya.

Aquest article publicat a la prestigiosa revista International Journal of Hospitality Management tracta sobre les puntuacions per part dels clients d’hotels com a indicadors de la seva satisfacció. Tanmateix, la diversitat de metodologies per calcular aquests indicadors comporten diferències notables.

Per explorar aquestes discrepàncies, aquest estudi investiga les diferències dels components monetaris i no monetaris com a mesura de satisfacció. La investigació empírica realitzada amb més de 26.000 hotels que distribueixen les seves places a través de Booking.com revela que els components no monetaris en mesures de satisfacció (per exemple personal, serveis o confort) proporciona uns valors superiors a l’ús de mesures monetàries de satisfacció (per exemple la relació qualitat preu).

Durant 50 dies (fins el 29 d’abril de 2020) podeu accedir a l’article a través d’aquest enllaç https://authors.elsevier.com/c/1aiUE-Jjxj27J

Esperem que us agradi.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s