Amenities de bany als hotels

Les amenities són aquells articles de neteja personal que es troben als banys dels hotels com a cortesia als seus clients. Per regla general, la pastilla de sabó sempre hi és present, però hi ha hotels que ofereixen un autèntic arsenal d’articles com ara xampú, gel, crema d’afaitar, crema hidratant, colònia, esponja, pinte, raspall i pasta de dents, sabatilles, mocadors de paper i un llarg etcètera.

Aquests articles suposen uns costos per a l’hotel però es veuen recompensats per la satisfacció del client, de tota manera, cada cop són més els hotels que posen dispensadors de gel, de sabó de mans i de xampú d’una banda, per estalviar ja que són més econòmics, però també per consciència ecològica.

Mentrestant, nosaltres continuarem augmentant la col·lecció http://picasaweb.google.com/evamartin/Amenities#

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s