Fidelització en els equipaments d’oci (o en la destinació turística)

La fidelització, a banda de proporcionar nous ingressos per l’augment de la despesa dels consumidors, aporta també una freqüentació en l’ús de l’equipament. Els usuaris repeteixen les visites perquè es troben a gust, perquè en altres indrets no obtenen el que obtenen allí i sobretot perquè són ells els protagonistes de la història i són ells els que decideixen com viure-la, i és per aquest motiu que no es cansen de tornar-hi perquè cada nova visita a l’equipament és una nova experiència viscuda de forma diferent a l’anterior.

Si un equipament ofereix l’oportunitat de poder participar-hi i gaudir d’experiències vitals, l’equipament serà un èxit i el consumidor no ens abandonarà mai més, perquè, tal i com apunta Rifkin (2000) la realitat més important és la biografia de cadascú.

Això ho tenen clar a PortAventura que usen el millor eslògan per il·lustrar tot això: “Tu fas PortAventura!”

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s